Gemetaliseerde Garens Bling Bling

Gemetaliseerde Garens

Deze garens zijn zeer geschikt voor 3-Dimensioneel werk mee te creeren. Het is een draad die opgebouwd is uit een viscose kern omwikkeld met een geannodiseerde aluminium strip. Ze zijn in 3 verschillende kleuren beschikbaar. Het is de stugheid van deze aluminium strip die ervoor zorgt dat het werkje stakestijf blijft staan. Hier zijn dus geen producten nodig om bijvoorbeeld een bloemblaadje te maken.

Tevens wil ik er U op wijzen dat gemetaliseerde draad meestal van mindere qualiteit is (lees tussen de lijnen door -van andere merken) omdat ze net niet die qualiteit van aluminiumfolie gebruiken. het is een technologie die eenvoudig lijkt maar het totaal niet is. u kent wel het probleem dat bepaalde stukken van de draad plots een scherpe hoek vormen of een raffeltje geven in je werk, of net daar afbreken op de naalden van een naaimachine.


Matte half-blinkende metaalkleuren

Deze reeks aan gemetaliseerde polyvilylfilms hebben een speciale eigenschap van metaal-kleurreflectie
Met verschillende SPECIALE kleurcombinaties die een luster en zichtbaar optisch metaal effect weergeven.
Ze zijn stevig doch niet zo zelfdragend als de 14K 24K zilver en multimetal viscose. deze kunnen opzichzelf staan zonder dragende structuur.
Ze klossen zeer goed en zijn zo van constructie dat ze zelfs zonder veel problemen (pas uw spanning voor de bovendraad aan) op de naaimachine kunnen
ingezet worden. In combinatie met andere garens zult u tevens geen problemen ondervinden van torsie of rek.

een ware knaller